Catalā / Espaņol / English  ·  TEL. 977 34 34 87 · EMAIL colsantpau@stpau.cat
Catalā / Espaņol / English  · 

Notícies

Cursa familiar d'orientaciķ Curs 2021/2022

13-11-2021

El passat dissabte 13 de novembre vam realitzar la primera cursa d'orientació de l'escola!

A les deu del matí ja s'havia iniciat la cursa amb un grup nombrós de participants, i a poc a poc, se n'anaven sumant d'altres. Vam acabar sent una gentada! Es van construir dos circuits, cadascun de diferent dificultat: un circuit més senzill pels alumnes de P3 fins a segon de primària, i un altre amb més fites pels alumnes de tercer fins a sisè. Aquests últims, per poder finalitzar la cursa, havien de concebre unes paraules i completar, amb aquestes, una dita del mes de novembre. A mesura que els nens i nenes acabaven la cursa d'orientació, se'ls hi entregava una medalla per celebrar la seva victòria.

L'actual situació epidemiològica no ens ha frenat a l'hora d'organitzar esdeveniments per les famílies del Sant Pau. Cada any dúiem a terme la tradicional caminada, però, a causa del coronavirus, enguany hem optat per organitzar una cursa d'orientació, aconseguint així una millor separació de les famílies en torns i grups bombolla i evitant posar en risc la salut dels participants.

Tot i el canvi d'activitat, la cursa d'orientació ha estat tot un èxit! En total hi han participat quaranta-nou famílies, cadascuna amb els nens i nenes apuntats prèviament i acompanyats pels seus pares, mares, germans/es i, fins i tot, avis i àvies!

En general, fem una molt bona valoració del dia ja que amb aquesta activitat hem pogut treballar i gaudir de manera segura en família, ajudant-nos els uns als altres per solucionar tots els reptes del mapa i les fites proposades. Esperem que l'any que ve puguem tornar a organitzar activitats d'aquest tipus, o bé que es pugui tornar a celebrar la caminada. De ben segur que alguna cosa farem!

Gràcies a totes les famílies participants per donar sempre suport a aquest tipus d'esdeveniments i per fer de la cursa d'orientació una jornada especial.


Xarxes socials: