Catalā / Espaņol / English  ·  TEL. 977 34 34 87 · EMAIL colsantpau@stpau.cat
Catalā / Espaņol / English  · 

Notícies

Coneixeu els projectes del segon trimestre?

31-01-2020

Amb el canvi de trimestre, a cada classe canviem de projecte. I per això, des del gener, els nens i nenes del Sant Pau estan treballant i descobrint moltes coses noves a partir de diversos projectes.

Els més petits, d’Infantil, han triat el projecte ells mateixos amb l’ajuda de les famílies, i els resultats han estat: els Camaleons de P3 treballaran els bombers, els Boletaires de P4 s’han decantat pel dofí, i els Superherois de P5, pel gos.

A cicle inicial (els Tangrams de 1r i els Queen de 2n), han fet un viatge a través del temps i s’han endinsat a la Prehistòria amb el projecte Una pedra, mil respostes, per investigar com vivien, com eren, com es comunicaven… durant aquesta etapa.

Els de cicle mitjà (Els Fars de 3r i la Sopa de llengües de 4t), han començat a treballar Els remeis de l’àvia, projecte amb el qual descobriran els secrets de la terra i de les plantes, tot cuidant l’hort de l’escola.

Per últim, els més grans (La Tribu de 5è i Els Imprescindibles de 6è), a través del projecte Let’s feed the world, on es treballaran de manera experimental i competencial aspectes relacionats amb la matèria i l’energia, alhora que treballaran la consciència ecològica, tan important per la salut del nostre planeta.

En resum, moltes oportunitats d’aprenentatge i de vivències que de ben segur seran profitoses per a tothom.


Xarxes socials: