targeta verda

Reconeixement olímpic pel joc net


En les Olimpíades Escolars de 2017, l’alumne del Sant Pau Mohamed El Azzaoui, esportista d’atletisme de categoria Aleví Masculí, ha estat premiat amb la Targeta Verda.
Atorgada per la seva acció de joc net envers un company del seu centre educatiu, durant la competició de la cursa de 600 metres lliures de categoria aleví masculí, celebrada al CN Reus Ploms el 8 de març de 2017. En aquesta acció individual, el Mohamed va mostrar interès per l’estat físic del seu company Louay, que havia caigut en el moment de la sortida de la cursa. El Mohamed va ajudar a aixecar-se al Louay, el va animar per tal que no plorés i tot seguit els dos esportistes van continuar amb la cursa.
Durant la 35a Olimpíada Escolar Reus 2017 s’ha aplicat la Targeta Verda, el programa del Consell Esportiu del Baix Camp i de l’Ajuntament de Reus, amb l’objectiu de premiar les actituds positives i de joc net durant la competició. S’han distingit amb reconeixements les accions de la 35a Olimpíada Escolar Reus 2017 que han fomentat els valors positius i cívics de l’esport.targeta verda

targeta verda

© Col·legi Sant Pau
Marià Fortuny 86. - CP 43203 Reus
Tel. 977 34 34 87
colsantpau@stpau.cat