Missió, visió i valors


missióvisióvalorsMISSIÓ

Educar als alumnes amb un sentit cristià de la vida, que pugui desenvolupar totes les seves capacitats personals, intel·lectuals i socials; que forgi una voluntat que el faciliti assolir aquells objectius que lliurament es proposi.

 

VISIÓ

El col·legi Sant Pau vol ser reconegut pel seu projecte educatiu innovador que treballa les Intel·ligències Múltiples i desenvolupa les competències, per l’elevat nivell d’aprenentatge de l’anglès, i per l’estreta relació del professorat amb les famílies per assolir els objectius educatius de cada un dels alumnes.

 

ELS VALORS DE LES ESCOLES DIOCESANES DE L’ARQUEBISBAT DE TARRAGONA

1.- L’excel·lència en el que fem, per la seva transcendència. La cerca de l’excel·lència és un objectiu i una actitud presents en totes les nostres activitats. Si una feina és millorable, s’ha de millorar. Servir Déu i les persones no es pot fer mai de forma mediocre. Estimem el que fem i amb qui ho fem.

2.- El compromís amb les persones. Volem educar persones íntegres, amb un sentit cristià de la vida i que puguin desenvolupar allò que es proposin. És el nostre compromís amb totes i cada una de les persones de la comunitat educativa. La persona, en singular, és el centre del nostre interès.

3.- El treball en equip. L’equip és el nostre nucli essencial del treball. Estem convençuts que la suma de visions complementàries i habilitats diverses ens fa guanyar en eficàcia. Treballem amb consciència de responsabilitat personal, però en equip.

4.- Optimisme i valentia. Som optimistes perquè confiem en Déu, en les nostres possibilitats, en les dels altres i en el que mútuament ens podem ajudar. Intentem veure la part positiva del que ens passa i ens atreuen els reptes als quals hem de fer front. Ser valents implica renunciar a la covardia i a la temeritat. Som valents perquè els nostres objectius sempre són en benefici de les persones.


© Col·legi Sant Pau
Marià Fortuny 86. - CP 43203 Reus
Tel. 977 34 34 87
colsantpau@stpau.cat