Escola Cristiana


COMUNIDADES-RELIGIOSASLa nostra cultura i la nostra societat té les seves arrels en l’humanisme cristià. Els valors evangèlics, la figura de Jesucrist han sigut el motor d’Europa i han permès arribar a assolir grans fites altrament impensables.

El Col·legi Sant Pau fomenta en el seus alumnes el coneixement i desenvolupament d’aquests valors des d’una perspectiva oberta i centrada en la persona. El coneixement de la vida de Jesús i els seu missatge, així com els valors que ens transmet l’evangeli i la importància de valorar tot el que tenim, són la base de les classes de religió.

El departament de pastoral del centre s’encarrega de fer la difusió des de la vessant de la Fe a tots els alumnes, nois i noies, que volen fer, a més, un seguiment interior de la vivència evangèlica, celebracions, convivències i accions de voluntariat són l’extensió de la necessitat d’impregnar la nostra societat d’un missatge mai caduc i sempre necessari.

El Festival de Nadal representa per a tota la comunitat educativa el punt en què pastoral, aprenentatges i festa van units de la mà. Uns deixem una mostra del Festival del curs 2015-2016 OmpliIM-nos de Nadal (Intel·ligències Múltiples).


© Col·legi Sant Pau
Marià Fortuny 86. - CP 43203 Reus
Tel. 977 34 34 87
colsantpau@stpau.cat