Educació Primària


P1010622L’etapa d’educació primària comprèn tres cicles de dos cursos cadascun. El Cicle Inicial (dels 6 als 8 anys), el Cicle Mitjà (dels 8 als 10 anys) i el Cicle Superior (dels 10 als 12 anys). Durant aquests sis cursos es pretén que els nens i nenes desenvolupin les seves capacitats individuals i es formin com a persones.

En aquesta etapa els nens i nenes experimenten una evolució personal important. L’escola acompanya en aquest procés de canvi i treballa a partir del projecte CIM, a través de les intel·ligències múltiples.

A l’Educació Primària treballem les àrees que ens dicta al currículum, però a més l’escola ofereix un conjunt integrat d’activitats complementàries 5 hores la setmana on es realitzen activitats del tipus càlcul mental, tallers de lectura, Projecte Som Persones

Contemplem, així mateix, altres projectes com  l’hort de l’escola, el programa “cap nen sense saber nedar”, Fem Coral, Projecte Legere, l’ús de l’agenda, Multilingual Project, l’educació en valors i l’Escola de Pares.


© Col·legi Sant Pau
Marià Fortuny 86. - CP 43203 Reus
Tel. 977 34 34 87
colsantpau@stpau.cat