Seguim connectats

9 maig 2020
Categories: 
Col·legi

La situació extraordinària de confinament que estem vivint ha obligat a repensar i reinventar moltes de les realitats que teníem com a “normals”. Famílies, associacions, empreses i, com no, l’escola, ens hem vist obligats a readaptar-nos.

 

Al Sant Pau hem prioritzat el nostre compromís amb les famílies, i per tant, poder establir un contacte amb tota la comunitat educativa escolar i poder acompanyar a cadascun dels nostres alumnes dins la seva realitat. S’han establert mecanismes de connexió, treball setmanal i de trobades virtuals a tots els nivells de l’escola.

 

Per poder-ho fer possible, ens hem servit de la plataforma de comunicació i gestió Educamos, que totes les nostres famílies ja tenen com a eina d’ús habitual. A més a més, les nostres plataformes educatives autocorrectives com CLICA’T i CiberEMAT, amb contrasenyes individualitzades per a l’alumnat de Primària, ens han facilitat molt aquesta adaptació.

 

Esperem poder tornar a veure’ns aviat cara a cara, però mentrestant, seguirem treballant per escurçar la distància que ens ha fet prendre la COVID-19.