#joemquedoacasa

2 abril 2020
Categories: 
Col·legi

Aquests dies estem vivint una situació excepcional a tots nivells. Tot i això, des de l’escola continuem en contacte amb l'alumnat i famílies comunicant tot allò més rellevant a través de la intranet Educamos, estant sempre disponibles a través del correu electrònic de l'escola i de tots els mestres pel que es necessiti. Cada situació és un món, però no volem deixar de posar el nostre granet de sorra perquè aquests dies siguin més amens.

 

Els nens i nenes de l'escola, a part d'aprendre i gaudir del temps en família, poden seguir treballant a través de les plataformes educatives Emat i Clica't.

 

A més a més, a les xarxes socials es pot veure què fan els nostres alumnes. Cada dia anem penjant diferents activitats que ens envien les famílies: des de fer pastissos, a pintar, fer exercici físic, plantar una planta... tot un món per seguir descobrint dia a dia.

 

Aquests dies, que de ben segur seran un aprenentatge per a tothom, l'equip pedagògic del col·legi hem volgut fer arribar el nostre escalf amb un vídeo:

Fins aviat!