Escola i família: Un gran equip

5 juny 2019
Categories: 
Col·legi

L’Escola de Mares i Pares del Col•legi va celebrar la seva festa de cloenda de curs. Amb aquest, ja fa quatre anys que l’EMP proposa diverses activitats per a les famílies de l’escola; tertúlies, xerrades i tallers que permeten compartir inquietuds i créixer plegats.

El passat dissabte, famílies, alumnes, mestres i personal no docent van compartir una lúdica jornada de treball. Al matí, mares i pares van rehabilitar espais del centre: la paret exterior, l’escala de braquiació, parets de l’edifici d’infantil, algunes portes de l’escola, les columnes, acabant el mural de la pista de bàsquet… Mentrestant, els nens i nenes gaudien de jocs, un taller artístic i un taller de cuina en el qual van preparar les postres del dinar.

A continuació, vam celebrar tots junts el dinar de germanor a la fresca. La sobretaula va ser per fer un balanç de les diverses activitats dutes a terme des de l’EMP i per fer noves propostes per seguir millorant com a escola.

I, més cap a la tarda, va venir el torn de la recompensa per tanta feina feta: una coreografia per als més petits, el ritme de batucada de mans de ReuSamba i, finalment, jocs i guerra d’aigua.

En resum, un dia de família i en família, treballant per una escola de tots.