ESTIU 2020

El col·legi compta amb un casal d'estiu que segueix la línia pedagògica del centre programant activitats que tenen en compte les intel·ligències múltiples a partir d'un centre d'interès.

Com ja sabeu, ens trobem davant d'un estiu una mica incert i més complicat que els anteriors.
Tot i això, l'equip de monitors i monitores hem decidit aventurar-nos i  TIRAR ENDAVANT  amb el Casal, pendents de les directrius que marquin les autoritats competents en relació al COVID-19 per poder-vos oferir un casal segur que compleixi amb les mesures que s'acordin.

Per tal de complir amb totes les normes i amb la seguretat sanitària, haurem d'adaptar l'espai i el funcionament del casal, és per això que el preu se'n veu afectat i ens veiem forçats a incrementar-lo uns 20€ aproximadament (és a dir, el preu per setmana i infant serà de 60€, sense tenir en compte si hi ha germans). Seguirem oferint el servei d’acollida a les 8:00 i a les 13:00.

INSCRIPCIONS

Per a consultar sobre places disponibles d'algunes setmanes de juliol i agost podeu enviar-nos un mail a: casalsantpau@stpau.cat

Els documents que heu de portar per cada inscripció a omplir són:
    - fotocòpia del llibre de família
    - fotocòpia del llibre de vacunes
    - fotocòpia de la targeta sanitària

Podeu seguir el casal de l’escola o demanar més informació a través del seu facebook: https://www.facebook.com/casalsantpau/