El lema pastoral del curs 2020-21 de les Escoles Diocesanes de Tarragona (EDT) és: Coratge, tu tens la clau!

 

Coratge és un mot que prové de la paraula “cor” referint-se  a fer el que dictamini metafòricament el cor, l’amor o el desig de justícia o ajuda.

 

Els creients necessitem ser valents per seguir Jesús abordant la injustícia i la hipocresia com ho va fer ell. Valent però, no significa ser temerari. Jesús també va conèixer la por a Getsemaní i va trobar en DÉU pare la força (la CLAU) per afrontar-la.

 

Aquest any, disposem-nos a demanar-li i acollir el seu valor per superar les dificultats. Demanem-li que ens ajudi a trobar la clau per obrar de manera encertada, amb força i sense por, actuant des del cor. Aquest cor que tenim ple d’estima, de valor, de bondat i de llum.

 

Aprenem a actuar amb valentia, amb ganes, sense por i superant els entrebancs, des del cor i amb totes les nostres capacitats. Trobem la clau justa en cada moment. No deixem que la por envaeixi el nostre dia a dia. Sortim de la nostra zona de confort per aprendre i ser millors persones, per nosaltres mateixos i pels altres.

 

Com cada curs seguirem les celebracions i festivitats emmarcades dins el pla pastoral de centre fent-ne de la solidaritat un element clau.