Benvinguda


El Col•legi Sant Pau de Reus

antoni

Ja fa més de 50 anys que va néixer el col•legi Sant Pau, de la mà de l’Arquebisbat de Tarragona, fruit de l’interès de la diòcesi en contribuir a la promoció social i educativa de la ciutat de Reus.
Des de l’any 2006 el col•legi Sant Pau forma part de la xarxa educativa diocesana amb altres cinc centres educatius gestionats per la Fundació Sant Fructuós. Aquest fet ha facilitat el fort impuls de l’acció pedagògica i educativa del col•legi.
L’evolució del centre ens mostra avui dia com a una escola molt familiar, que treballa seriosament diferents projectes pedagògics que tenen com a objectiu aconseguir alumnes competents per assolir un bon nivell en acabar l’Educació Primària educant-los per a què siguin creatius, autònoms i compromesos amb ells mateixos i la societat
El projecte educatiu del col•legi Sant Pau treballa decididament en quatre eixos:
- Aconseguir l’hàbit i el gust per la lectura dels seus alumnes com a element indispensable per l’aprenentatge actual i futur. Projecte Legere.
- Fer als alumnes competents en llengua anglesa. Aquesta llengua s’utilitza al centre en activitats ordinàries i en un gran nombre d’hores a l’aula. Multilingual Project
- El desenvolupament del Projecte Encaix a Educació Infantil i Projecte CIM a Primària, models pedagògic exclusius de les escoles diocesanes basast en la teoria de les “Intel•ligències Múltiples”.
- El treball de l’equip de mestres en col•laboració amb les famílies orientat a aconseguir uns hàbits i valors educatius en l’alumne, a través del Projecte Som Persones, que el pugui fer capaç d’assolir amb èxit els reptes de l’adolescència i de la vida adulta.

I per acabar, volem compartir amb vosaltres el recorregut d’aquests 50 anys d’història:

Antoni Montserrat Duch

Director

 


© Col·legi Sant Pau
Marià Fortuny 86. - CP 43203 Reus
Tel. 977 34 34 87
colsantpau@stpau.cat